tisdag 30 oktober 2012

Människorna - Guangzhou

Will
121004
Supertrevlig och omtänksam kille från Manchester. Förkastar hälso- & fitnessvågen. Älskar Felix som en bror.

Jennipher
121005
En kväll blev vi hembjudna på förkrök hos jennipher (och hennes slovakiska rapunzel till roomie, vid namn Martina), ett energipaket med båda fötterna på jorden från Singapore. Hon har alltid nära till skratt och sprider värme och glädje omkring sig. Stiga tycker att Jennipher är skitcool.

Ishit
121005
Hur man uttalar denne indiers namn vet vi fortfarande inte (varning: för att undvika pinsamheter vid tillkallande av ishit - håll dig inom kort avstånd). Världsvan jäkla pojkspoling som kan och vet alldeles för mycket för sin ålder. hoststigaavishost. Denne blott 19årige unge man både imponerar och inspirerar.

Please
121005
Denna gulliga kineska med sitt unika utseende fick en självklar plats i våra hjärtan redan när hon presenterade sig. I mean, please!

Rose
121005
Rose är den kinesiska versionen av en viss Sara som gick i Felix gymnasieklass. Potentiellt haff...

Tav & Manu
121005
Piff och Puff från Togo. Kvalitéer: vackra namn (Oktav och Emanuel), positiv attityd och underhållande skillz på KTV.

Winnie
121006
En lördagskväll i Guangzhou blev Winnie vår bästa vän. Denna fashionabla, unga kines talade ovanligt bra engelska och visste dessutom vad hon pratade om.

Peter
121006
Ålder är bara en siffra, men skägg ljuger aldrig - Peter ser ut som jultomten! Kvällens kanske mest otippade deltagare. Även om han till sist själv konstaterade att han nog var för gammal för våra nattaktiviteter, så bjöd han ändå på sig själv, och det ordentligt!

Fulsöt bebis
121004
Översocial bebis vi mötte på en muslims restaurang i Agile där Felix bor. Att se hur han och Felix bondade var en otroligt gullig syn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar