måndag 1 oktober 2012

Hej hopp! Idag är det Kinas nationaldag och landsfest och ALLA kineser är lediga hela veckan. Det betyder att det är ÄNNU mer folk i shanghai än innan, och då tyckte vi redan att det var mycket folk för två dagar sedan. Det är ingenting jämfört med hur det ser ut idag... Det är så pass många människor att man inte får plats på trottoarerna utan väller ut i gatan och hindrar trafiken från att flyta på som vanligt. Jag vet inte om ni kan föreställa er denna folkmassa. Men det är verkligen helt stöööört mycket folk! Alltså. Verkligen. Eh.

Hur som helst. Ikväll blir det fyrverkerier och så vidare. Kul! Hejdå!



(P.S Hallååå! Kommentera gärna! Vi vet ju att ni läser liksom. Typ om ni har någon fråga eller om det är något slags inlägg ni vill ha mer av. Dagens outfit till exempel. Eller bara om ni vill berätta för oss hur bra ni tycker att vi är så går det också fint. D.S)

1 kommentar:

  1. När dom sa på radion att det var nationaldagen tänkte jag på er. Att ni fick trängas så pass mycket att era ansikten trycks ihop och ni också ser ut som två europeiska kineser! (Alltså jag vill se mer matporr! Är väldigt intressant!)

    SvaraRadera