torsdag 18 oktober 2012

Människorna - Beijing

Peter
120914
Bretts barndomsvän som blev stammis på kinesisk restaurang i Melbourne för att vinna kärleken. Dricksade i form av extremt vackert bröllop.

Jamie
120914
Under lång tid Peters servitris och, till sist, även fru. I början var det svårt att förstå denna kinesiska skönhet pga hennes kines-australiensiska brytning. Hon gjorde det svårt för oss att inte älska henne när hon, efter bara några timmars bekantskap, bjöd in oss till hennes bröllop. Stina började nästan gråta. Jamie är vackraste bruden vi någonsin sett. Hon är kärleksfull, omtänksam, generös - alla egenskaper som passar henne perfekt i hennes yrkesroll som sjuksköterska.

Meng Meng
120915
Kinesisk hipster med försmak för svenskar och svensk alkohol. Tog oss till Beijings alla guldkorn men den största skatten visade sig vara hon själv. Hysteriskt rolig när hon pratar svenska - flitigast använda frasen: "jag är bakfull".

Ville
120915
Sjysst, skön superdude som är tillfreds med livet precis som det är. No fuss. (Stiga är avundsjuk!) Sven tyckte han såg ut som Ash i Pokemon pga röda kepan. Därefter gick Ville och hans två kumpaner (Max och Samuel) under samlingsnamnet Pokemon.

Max
120915
Rödlätt, glasögonprydd Söderkille. Lärde Stiga hur man "tracear". Nördigt cool. Ser ut som en hipster, men skenet bedrar. Mycket snäll och fin.

Samuel
120915
B.I.F.F. Här har ni även världens varmaste kille. Omtänksamhet, positivitet och potatiskroketter med bearnaisesås är substantiv vi kopplar Samuel till.

Sanlitun Youth Hostels personal
120916
Icke att förglömma är alla supertrevliga kineser som jobbade på vårt hostel. Strålande service utan att kännas stelt eller uppstyltat. Plus för de loja och översnälla hudarna samt kockarna för god lagad swiss breakfast och mumsiga milkshakes.

Anton
120917
Storleende restaurangchef på Max, som alltid var på hugget när det gällde att fylla på allas cuba libre. Anton ÄLSKAR Italien!

Arvid
120917
Välfriserad hunk/sötis (tänk en perfekt mix av Ryan Gosling och Zac Efron, fast med mörkbrunt hår) med intensiv blick. Tog avsked av Saga med en nackmassage to die for!

Bob's
120917
På Bob's imported wine blev vi snabbt stammisar. Beläget en minut från vårt hostel i ett gathörn och med en spartanskt mysig uteservering och RIKTIGA glasglas passade detta oss perfekt. Det visade sig även snart att Bob själv och hans familj var väldigt sympatiska.

Court
120916
Court kan vara en av de vackraste män som gått på denna jord. Han är en kanadensare med mörka, snälla ögon och låg röst. Väldigt hjälpsam och världsvan - på ett laid-back-kind-of-sätt.

Jayden
120919
Vi träffade Jayden på Peter och Jaimies bröllop och han är By far den gulligaste page boy vi skådat. Var så liten att även kostymen i den mista storleken var over-sized.

Sienna
120919
Bröllopets lilla prinsessa. Stal all uppmärksamhet på dansgolvet. Lämnade Stiga i avund och beundran.

Chandler
120919
Bedårande treårig piratfantast som charmade två free-loaders med trötta dansfötter. När det var läggdags och slut på bröllopsfestligheter för Chandler gav han oss varsin high-five, tummen upp plus en ;).

Helen
120919
Peters farbrors fru Helen är en politisk kinesisk flykting med en spännande men samtidigt tragisk historia att berätta. Stor del av hennes familj blev förföljd och torterad av kinesiska kommunistiska staten. Hon var glad att bevittna bröllopet, men rädd för att vistas i Kina och bli "hittad".

1 kommentar:

  1. Ville skriva "FANTASTISKT! <3" Men efter Helens lilla story känns det elakt. Men himla fina människor ni träffar alltså.

    SvaraRadera